hand vlinder
hand vlinder

Personal Coaching

Loop je ergens tegenaan en wil je daar wat aan doen? Dan kun je kiezen voor personal coaching. We starten met een intakegesprek waarin je vertelt waar je nu staat en waar je naartoe wilt. In een vervolgconsult help ik je de stappen te zetten naar je doel. Per keer bepaal je zelf of je behoefte hebt aan een vervolgconsult.

Devinus methode

Heb je behoefte aan meer diepgang, dan is het Devinus traject iets voor jou. In jouw proces help ik je om inzicht te krijgen in je patronen, gedachten, emoties en gedrag. Ik help je om gedachten en emoties te stroomlijnen en los te laten wat je niet meer dient, zodat je anders naar de situatie kunt kijken, vanuit liefde kunt creëren en weer kunt genieten van het leven.

Voor meer informatie kijk bij Devinus methode.

Trainer Hormoonfactor

Veel mensen hebben klachten, ziektes of ongemakken, die worden veroorzaakt of verergerd door een hormonale disbalans. Als Trainer Hormoonfactor help ik je om je leefstijl te verbeteren om deze disbalans weer te herstellen. Zo zit je beter in je vel en heb je minder of zelfs geen lichamelijke klachten meer.

Voor meer informatie kijk bij Trainer Hormoonfactor