Personal coaching in Zuid Limburg: het Devinus traject bij Marjon Minartz Coaching.

Het Devinus traject is een traject van zeven sessies waarin ik je op basis van zeven verschillende thema’s terugbreng naar je oude pijn en de daarachter liggende onvervulde behoefte. Deze pijn kan zich op diverse manieren manifesteren, zoals bijvoorbeeld jaloezie, frustratie, je dom voelen, of jezelf te dik vinden. Het maakt niet uit hoe je pijn eruit ziet, één ding is zeker, het voelt niet fijn en je wil het gevoel van pijn vermijden zodat je het gevoel van geluk onbelemmerd kunt ervaren. Dit doe je bijvoorbeeld door de pijn te ontkennen, weg te lachen of anderen de schuld ervan te geven. Maar wat brengt jou dit? De eerstvolgende keer dat je onvervulde behoefte getriggerd wordt, zal je de pijn weer voelen. Met andere woorden: je houdt je eigen pijn in stand.

 

In het Devinus traject leer ik je jouw eigen behoeften te vervullen, zodat je je eigen pijn kunt helen. Of dit confronterend is? Zeker weten! Maar door de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen handen te nemen en je belemmeringen en blokkades één voor één op te ruimen, bevrijd je jezelf en ligt de weg naar geluk aan je voeten.

 

In dit blog is een klant aan het woord over de personal coaching van Marjon Minartz Coaching in Voerendaal, Zuid Limburg. Lees over de ervaringen van deze klant na het volgen van het Devinus traject.

 

‘’Ik kwam per toeval op mijn werk met Marjon in contact. We raakten aan de praat en ik was nieuwsgierig naar haar coaching, maar ook voelde ik haar persoonlijke aantrekking.

Mijn ervaringen bij de personal coaching van Marjon zijn positief. Het is een indrukwekkende coaching om te leren naar jezelf te kijken en het goede in jezelf naar boven te halen. Je krijgt een andere kijk op je leven en leert om van je eigen te houden. Ook krijg je te zien dat je zelf heel uniek bent als persoon en je jezelf niet steeds moet wegcijferen.

Ik zou iedereen die op zoek is naar zijn eigen innerlijke kracht / innerlijke kind en het verleden niet meer wil laten meewegen in zijn eigen bestaan Marjon Minartz Coaching van harte aanbevelen. Marjon is een mooi mens en zorgt met haar coaching jou ook te doen inzien dat je een mooi mens bent!’’.

Neem daarom voor personal coaching contact op met Marjon Minartz Coaching in Voerendaal Zuid Limburg via        06-39036213 of info@marjonminartzcoaching.com.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment